با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
امروزه ایرانیان موتور جست و جوی بومی را طراحی کرده اند که تمامی امکانات و متن آن فارسی می باشد و دارای قابلیت های زیر است:
نقشه،جست و جوی آهنگ،خبر،تصویر،ترجمه،علمی و از همه مهم تر بخش سادانا است.
در بخش سادانا شما می توانید شماره ی تمامی مراکز مهم را دریافت کنید،از وضعیت آب و هوا اطلاع پیدا کنید،قرآن بخوانید و بشنوید،کارهای خود را با ماشین حساب انجام دهید،در مورد هر دارو اطلاع کسب کنید،از اوقات شرعی اطلاع پیدا کنید،خواب های خود را تعبیر کنید،نمودار رسم کنید،فرهنگ معین و دیکشنری و آموزش آشپزی و مبدل تاریخ از دیگر امکانات این بخش می باشد
زیادی از آموزش دور شدیم.خوب شما صفحه ی اول این موتور جست و جو را باز کنید.جهت انجام این کار به آدرس http://parsijoo.ir بروید و یا کلیک کنید
آموزش قرار دادن آیکون در کنار اسم سایت یا وبلاگ (FavIcon)
حتما شما هم Icon یا شکلک هایی که در کنار عنوان سایت ها در مرورگر نمایش داده می شود را دیده اید. استفاده از این شکلک ها که به آن Favicon گفته می شود، علاوه بر زیبایی باعث مشخص شدن یک سایت در بین Tab های مختلف می شود.
اگر دوست دارید برای سایت یا وبلاگ خود Favicon ایجاد کنید، با این مقاله آموزشی همراه شوید.
مرحله اول :
قبل از هر چیز، باید آیکون یا شکلک مورد نظر خود را طراحی کنید. برنامه های زیادی برای طراحی آیکون وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید. و یا می توانید از بین مجموعه آیکون های آماده، یکی را انتخاب کنید. اما توجه داشته باشید که آیکون مورد نظر، باید در اندازه 32x32 پیکسل باشد. اگر آیکون مورد علاقه شما بزرگ تر از این اندازه بود، باید آن را ویرایش کرده و کوچک کنید.
از این سایت ها هم می توانید برای ایجاد Favicon استفاده کنید :
www.favicon.cc
tools.dynamicdrive.com/favicon
اسم آیکونی که می خواهید به عنوان Favicon استفاده کنید را favicon.ico قرار دهید.
مرحله دوم :
بعد از آماده کردن آیکون مورد نظر خود، باید آن را در فضایی در اینترنت آپلود کنید.
- اگر هاست مستقل برای سایت خود دارید، به راحتی فایل favicon.ico را در ریشه اصلی سایت خود در پوشه public_html قرار دهید.
خیلی از عزیزان وبلاگ نویس دوست دارند که بازدیدکنندگان وبلاگشان زمانی که در حال خواندن مطلب هستند، بیکار ننشینند! و موسیقی هم گوش دهند. اینجاست که این مطلب به درد این عزیزان خواهد خورد. در این مبحث به نحوه گذاشتن موسیقی در وبلاگ میپردازیم که برای مخاطبین قابل پخش باشد. معمولاً برای اضافه کردن امکاناتی که به طور طبیعی در وبلاگ موجود نیست، باید از کدهای آمادهای استفاده کنیم که در اینترنت فتّ و فراوان است.
پس برای این منظور اول بهتر است که عبارت کد موسیقی یا کد آهنگ برای وبلاگ را در موتور جستجو وارد کنید و به صفحاتی که به شما پیشنهاد میشود وارد شوید. کدهایی که به شما داده میشود از نوع جاوا اسکریپت هستند و به همین دلیل هم باید در بخشهایی از قسمت مدیریت وبلاگ وارد کنید که مخصوص همین کار هستند.
به دلیل اینکه بسیاری از افراد با قرار دادن کدهای جاوا اسکریپت مخرب سعی در انجام اعمال غیر اخلافی دارند، سیستمهای وبلاگدهی پارسی معمولاً مکانی خاص را برای گذاشتن کدهای جاوا اسکریپت در نظر میگیرند که مدیریت بروی آنها به صورت سادهتری انجام گیرد. پس مثلاً در بلاگفا شما باید از فهرست سمت راست “تنظیمات و دیگر امکانات > کدها و جاوا اسکریپتهای اخصاصی کاربر” را انتخاب کنید. در جعبهای که برایتان باز میشود باید کد آهنگ را بچسبانید (بهترین کار استفاده از دستورات Copy و Paste است). در سرویسهای دیگر هم همین گونه است و فقط باید بخش کدهای خاص کاربر را پیدا کنید که در قسمتهای مربوط به همان سیستم وبلاگ دهی در سایت بلاگینگ توضیحاتش داده شده است.